Barak Odası - Barak Kültür Mekânı

Barak Ovası, Antep Fıstığı Diyarı, Barakeli, Barak Kültürü, Anılar ve Hikâyeler... Dr. Göksel Tiryaki

▼
29 Eylül 2006

A founder

›
One of the founders of Balaban was my grandfather, Haci Mahmut Agha. This picture (in the left) was taken in Gallipoli in 1942, when he wa...
2 yorum:
28 Eylül 2006

Globally Pistachios

›
Pistachio is very nutritious like other tree nuts. Due to its high food value and favorable taste, planting pistachio trees has become comm...
27 Eylül 2006

The sweetest form of pistachios: "Baklava"...

›
Baklava is a favorite dessert for many people around the world, and pistachio is one of the main ingredients of baklava. As I know, there ...
3 yorum:
26 Eylül 2006

The Short History of Pistachios

›
According to some sources, the reliable historical indication of edible nuts directs attention to pistachios, the initial archaeological dis...
25 Eylül 2006

Amid the pistachios boughs ...

›
If you live rural area of a country, you should know very well that everybody has a particular job in the family. For instance, in the harv...
24 Eylül 2006

The Scent of Pistachios

›
Yes, it has unique, fantastic and lively colour, we can easily see these characteristics in every part of the pictures. More than that, it ...
1 yorum:
23 Eylül 2006

... And The Grapes of Balaban

›
The generous land of Barak plateau naturally provides plenty of fruits and crops, like grapes. Do you know that different grape species have...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Hakkımda

Fotoğrafım
tirekili
İşte bu bereketli topraklardan çıktık. Bu verimli toprakların ve güzel insanlarının hikâyesini yazmaya, anlatmaya ve çektiğimiz veya derlediğimiz fotoğraf ve videolarla tanıtmaya çalışıyoruz. Belki unuttuğunuz, belki kaybettiğiniz, belki arada bir hatırladığınız ve belki de hiç zihninizden atamadığınız o hasret dolu geçmişinizden, bugüne dair önemli yansımaları da olan hatıralar ve hikâyeler bunlar. Dr. Göksel Tiryaki
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.